+420 775 311 151    Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zásady ochrany osobních údajů

S vašimi osobními údaji nakládáme podle Obecného nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob (GDPR).


Jsme velmi rádi za projevenou důvěru. Chceme abyste věděli přesně, co se s Vašimi osobními údaji děje. Snažíme se také ze všech sil, aby byly vaše údaje v bezpečí. Přečtěte si proto prosím tyto zásady.


Vaše osobní data chráníme

Pro ochranu vašich osobních údajů používáme dvoufázové ověření identity správce dat pomocí aplikace Google Authenticator. Pro přístup k vašim údajům je nutné znát jméno účtu, heslo, a také tajný kód generovaný každých 30 sekund. Rapidně tak snižujeme riziko krádeže. Odkaz na detailnější popis: https://en.wikipedia.org/wiki/Google_Authenticator


Vaše údaje sbírá

Jakub Müller

IČ: 06529852

a

Eva Müllerová

IČ: 05018676

Sídlo: Karlovice 327, 76843 Kostelec u Holešova

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Vaše údaje zpracovává

Jakub Müller (IČ:06529852, se sídlem Karlovice 327, 76843, Kostelec u Holešova), který provozuje eshop www.jakubkolo.cz

Eva Müllerová (IČ: 05018676, se sídlem Karlovice 327, 76843, Kostelec u Holešova), která provozuje eshop www.jakubkolo.cz

Stable.cz s.r.o. (IČ:28741048, se sídlem Skelná 2091/29, 466 02, Jablonec nad Nisou), která provozuje webhosting Endora.cz a je registrátorem domény eshopu www.jakubkolo.cz. 

GOOGLE CZECH REPUBLIC, s.r.o. (IČ:27604977, se sídlem Praha 5, Stroupežnického 3191/17, 150 00), která provozuje aplikaci Google Analytics, která shromažďuje data o návštěvnosti webu. Odkaz na podmínky ochrany soukromí: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=cs&ref_topic=2919631

Heureka Shopping s.r.o. (IČ:02387727, se sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8 - Karlín), která provozuje web Heureka.cz, a díky které můžete hodnotit nákup nebo kvalitu zboží. Odkaz na podmínky ochrany soukromí: https://www.heurekashopping.cz/pro-obchodni-partnery/podminky-pouzivani

Smartsupp.com, s.r.o. (IČ: 03668681, se sídlem Milady Horákové 13, 602 00, Brno), která provozuje živý chat přímo na stránce www.jakubkolo.cz. Odkaz na ochranu soukromí: https://www.smartsupp.com/cs/privacy


Jaké údaje sbíráme

Objednávka: Jméno, adresu, e-mailovou adresu, telefon.

Online chat Smartsupp: IP adresu, informace o chování na webu.

Google Analytics: Informace o chování na webu.

Kontaktní formulář: Jméno a e-mailovou adresu.

Formulář proporce postavy: Jméno, e-mailovou adresu, proporce postavy

Odběr novinek - newsletter: E-mailovou adresu.


Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Důvod sběru údajů

Objednávka: pro naplnění kupní smlouvy a úspěšnou dopravu zboží na vaši adresu.

Odběr novinek - newsletter: na základě vašeho souhlasu s odběrem novinek při objednání, nebo kdykoli po přihlášení na našich stránkách v zápatí; pro účely zasílání marketingových sdělení.

Kontaktní formulář: pro úspěšné vyřízení vaší poptávky či dotazu.

Formulář proporce postavy: pro úspěšný výpočet rozměrů rámu a celého kola na míru.


Jak dlouho údaje uchováváme

Objednávka: na nezbytně nutnou dobu, nejdéle však po dobu jednoho roku.

Odběr novinek - newsletter: do odvolání vašeho souhlasu a žádosti o výmaz.

Formulář proporce postavy: po dobu nezbytně nutnou k výpočtu správných rozměrů rámu nebo jízdního kola, nejdéle však po dobu 1 roku.

Poptávka: maximálně po dobu 1 roku.


Na co máte právo

- dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

- můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

- můžete požádat o ukončení zasílání newsletterů. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.


Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás prosím na mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.